Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 50 55 94 64

Send os en e-mail
Nyhedsbrev

Svinekød & Ris

Den nye variant er ideel til voksne hunde med et normalt aktivitetsniveau. Derudover er Svinekød & Ris også meget velegnet til hunde, der udviser intolerance overfor æg, majs og hvide kartofler.
 
Med svinekød som eneste proteinkilde, kan dette foder lyde som et fedende produkt, men det er heldigvis ikke tilfældet. Når svinekødet produceres i tørfoder kan fedtindholdet kontrolleres meget nøje, og dermed opnås et perfekt afbalanceret resultat.
 
Svinekød & Ris indeholder hele 19% fersk svinekød og 24% svinekødsmel. Derudover indeholder varianten sød kartoffel, som en naturlig kilde til zink, selen og B-vitaminer.
 
Svinekød & Ris er helt fri for æg, majs og hvide kartofler, og er et perfekt alternativ til smagsvarianterne kylling, lam og laks. Som alle andre Arden Grange varianter er Svinekød & Ris selvfølgelig fri for farve- og smagsstoffer, konserveringsmidler, gluten, oksekød, soja og mejeriprodukter. Alle ingredienser der kan være årsager til fordøjelses- og hudproblemer.
 
Prisen for Svinekød & Ris bliver som for Laks & Ris / Lam & Ris – nemlig 429 kr. for 12 kg.
 
Du kan bestille Svinekød & Ris i webshoppen, hvor du også kan se næringsindhold og ingrediensliste.
 
 
10 + 1 uden beregning
Kort fortalt er dette en ordning, hvor du hver gang du køber din 10. pose foder - får 1 tilsvarende pose foder uden beregning.

Nyhedsbrev