Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 50 55 94 64

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Kattemad Light, 8 kg Se fuld størrelse

Kattemad Light, 8 kg

Light med frisk Kylling & Kartoffel anbefales til katte over 1 år, der har behov for vægttab eller som ikke er så aktive (f.eks. neutraliserede katte eller indekatte).

Kan også benyttes til katte, der har stor appetit, men som tager på af øvrige varianter.

Flere detaljer

Tilgængelighed: På lager

DKK 339,00

Selvom denne variant ikke indeholder så mange kalorier og fedt, som de øvrige varianter, indeholder Light en masse fersk kylling, som er en letfordøjelig proteinkilde og et lækkert måltid for enhver kat. Varianten er uden korn, og afspejler dermed kattens naturlige kost samtidig med at den afbalancerede ernæring er optimal til tamme katte.

Foderet indeholder en unik blanding af næringsstoffer og naturlige kosttilskud for at hjælpe med at fremme optimal sundhed, vitalitet og tilstand af dit kæledyr. Disse stoffer omfatter: præbiotika til fordøjelsen; fælles kosttilskud; taurin for et sundt hjerte, syn og nervesystem; essentielle fedtsyrer for at fremme en sund hud og pels; tranebær ekstrakt til urinvejene sundhed; naturlige fibre til at hjælpe med at forhindre hårboller og naturlige antioxidanter og vitaminer til at støtte din kats immunforsvar og tandsundhed.

Det kalorietætte foder er fri for hvedegluten, oksekød, soja og mejeriprodukter, og så er det etisk produceret (kvalitetskylling, som normalt anvendes til menneske føde, ingen biprodukter, ingen lynopdræt og ingen genmodificerede ingredienser).


Næringsindhold: Råprotein 30%, fedtindhold 11%, Råaske 7,5%, Rå Fibre 2,4%, Calcium 1,4%, Fosfor 0,9%, Taurin 1000 mg / kg, Omega-3 0,2%, Omega-6 1,8%.

Ingredienser: Frisk kylling (26%), kartoffel (26%), kyllingemel (22%), ærtestivelse, æggepulver, kyllingeolie, kyllingefedt, lakseolie, gær, maltekstrakt, ærtefiber, mineraler, præbiotiske FOS, præbiotiske MOS, tranebær ekstrakt, glucosamin, MSM, chondroitin, nukleotider.

Vitaminer: Vitamin A 28.000 IE, vitamin D3 2.000 IE, vitamin E 200 IE.

Tilsætningsstoffer: Jernsulfat monohydrat 256 mg, zinksulfat-monohydrat 222 mg, zinkchelat aminosyre dihydrat 266 mg, cuprisulfat 32 mg, kobberchelat af aminosyre hydrat 40 mg, mangansulfat-monohydrat 93 mg, calcium iodat 2,3 mg, selenized gær, inaktiveret 70 mg. Antioxidanter (rosmarin og tocopherol-rige ekstrakter).

Kunder, der købte denne vare, købte også:

1 andre varer i samme kategori: