Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 50 55 94 64

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
TickLess - mod tæger, flåter og lopper Se fuld størrelse

TickLess - mod tæger, flåter og lopper

Forebyg mod tæger, flåter og lopper

Flere detaljer

  • Small
  • Large

DKK 199,95

TickLess er til dig, som ønsker et forebyggende middel mod tæger, flåter og lopper, men som gerne vil undgå kemiske midler.

TickLess er en lille enhed, som man kan sætte fast i hundens halsbånd eller sele. Den afgiver ultralyde, som hverken vi mennesker eller vores kæledyr kan høre eller bliver påvirket af. Men ultralyden forstyrrer tæger, flåter og loppers reaktionsmønster, og de hopper derfor ikke på vores kæledyr.

En tæge eller flåt har organer i deres forben, der reagerer på varmeforandring og co2 forandring. Det betyder, at når en tæge eller flåt er sulten sætter den sig afventende med forbenene løftet. Når den så registrerer forandring i varmen eller co2, så sætter den sig fast.

Ultralyden forstyrer organernes evner, så tægen mister fokus, og den angriber derfor ikke, når vores kæledyr passerer. Det samme gælder for lopper (loppernes sanseorgan sidder blot i loppens nakke).

TickLess er derfor en ganske simpel lille enhed, som gør en stor forskel for vores kæledyr. Og den er uden kemiske eller giftige stoffer.

TickLess virker i ca. 9 måneder fra åbning. Når hunden bærer TickLess har den en rækkevidde på ca. 1,5m rundt om hunden.

Batteriet i TickLess kan ikke skiftes. Man kan ikke tænde og slukke en TickLess. Når den først er tændt, så virker den hele døget i 9-10 måneder. Enheden har en kontrolfunktion. Det vil sige, at trykkes der på enheden og den lyser rødt, så virker den fortsat. Hvis den ikke lyser rødt, at batteriet opbrugt og enheden kasseres.

Kunder, der købte denne vare, købte også:

7 andre varer i samme kategori: